تجهیزات اتوماسیون آبیاری ، تغذیه و کنترل اقلیم

   هر یک از گیاهان برای داشتن رشد مطلوب نیاز به فراهم بودن شرایط خاصی از نظر شدت نور، دمای روزانه، دمای شبانه، میزان رطوبت نسبی هوا، رطوبت خاک و گازهای محیطی نظر Co2 دارند. از این رو تولید و پرورش تجاری گیاهان با کیفیت بالا و در طول سال در محیط‎های کنترل‎شده‏ای نظیر گلخانه صورت می‎گیرد. از آنجائیکه پارامترهای محیطی در داخل گلخانه به سبب تغییرات تشعشع خورشیدی، دما و رطوبت هوای بیرون، سرعت و جهت باد و مقدار تراکم گیاهی در حال تغییرات مداوم هستند، بنابراین دقت اندازه‎گیری و کنترل آن‎ها از اهمیت بالایی برخوردار است. به طور کلی، کنترل مداوم و دقیق شرایط محیطی گلخانه به دلیل حساس بودن گیاهان گلخانه‎ای، امری مهم و ضروری در صنعت پرورش این گونه گیاهان به شمار می‎رود. تشخیص بارش باران و میزان آن، امکان تعویق آبیاری را برای حفظ منابع آبی فراهم می­کند. شدت تابش خورشید و وزش باد دو عامل مهم برای یک گلخانه به شمار می­رود. تابش خورشید موجب گرم شدن هوای گلخانه شده و ممکن است به گیاهان آسیب وارد شود. به همین دلیل لازم است سایبان­ها بر اساس دما و شدت تابش خورشید و نوع گیاه، باز و بسته شوند. همچنین وزش باد می­تواند آسیب­هایی جدی به سازه به ویژه پوشش گلخانه وارد نماید. در این موارد لازم است هوای درون گلخانه تخلیه شده و با ایجاد یک خلاء نسبی ناچیز، پوشش گلخانه کاملا کشیده و ثابت نگه داشته شود

  • MERIDIAN
  • SUPRA
  • NUTRI VENT​
  • NUTRI COMPACT​

هیدروکامپیوتر هوشمند SUPRA با قابلیت اتصال به سنسورها و تجهیزات فرمان­پذیر به صورت سیمی و بی­سیم، یکی از پیشرفته ­ترین تجهیزات کنترل آبیاری، کوددهی و اقلیم را در اختیار مشتریان قرار می­دهد. این دستگاه با پردازنده PLC خود، براساس فناوری مارتینز (MOHT) سه مشخصه یکپارچگی، هوشمندی و نامحدود بودن برنامه­ های کنترل مختلف را متناسب با نوع زمین، گیاهان، برنامه های آبیاری، ارتباطات و ذخیره ­سازی اطلاعات را فراهم می­کند.

هیدروکامپیوتر هوشمند SUPRA با قابلیت اتصال به سنسورها و تجهیزات فرمان­پذیر به صورت سیمی و بی­ سیم، یکی از پیشرفته ­ترین تجهیزات کنترل آبیاری، کوددهی و اقلیم را در اختیار مشتریان قرار می­دهد. این دستگاه با پردازنده PLC خود، براساس فناوری مارتینز (MOHT) سه مشخصه یکپارچگی، هوشمندی و نامحدود بودن برنامه­ های کنترل مختلف را متناسب با نوع زمین، گیاهان، برنامه های آبیاری، ارتباطات و ذخیره­ سازی اطلاعات را فراهم می­کند.

اتصال به هیدروکامپیوتر SUPRA یا MERIDIAN برای کنترل انژکتورهای ونتوری با شیرهای کنترل الکتریکی به همراه مخزن اختلاط با فیدبک­ های سنسوری، روشی کم ­هزینه و مطمئن را برای تغذیه گیاهان در اختیار بهره­ بردار قرار می­دهد.

براساس ابعاد پروژه و نیازهای تغذیه ای بر حسب حجم ترزیق، انواع کود، سم و مواد دیگر، دو دستگاه کوددهی و تغذیه گیاه توسط هرمیسن ارائه شده است. این تجهیزات با اتصال به هیدروکامپیوترهای SUPRA یا MERIDIAN و استفاده از اطلاعات سنسورهای EC و pH، براساس برنامه کنترلی تنظیم شده، در هر لحظه میکسرهای هر یک از مخازن مورد نیاز کود را برای رسیدن به برنامه تنظیمی قطع و وصل می­کند. همچنین تحت کنترل هیدروکامپیوتر، برای حفظ میزان اسیدی بودن و درجه شوری آب براساس اطلاعات سنسورها، مقدار کمی اسید به محلول اضافه میی­گردد (که بسته به نوع اسید می­ تواند با میکسر و یا به روش دیگری انجام شود).

ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی

  • ماشین آلات برداشت
  • شیکر برداشت دستی
  • قیچی هرس شارژی

هد شیکر قابل اتصال به تراکتور جهت تکاندن درختان پسته، بادام، زیتون و ..

شیکر برداشت دستی جهت برداشت زیتون، بادام، گردو و پسته. قابلیت برداشت حداقل 80 کیلوگرم زیتون و بادام در ساعت (بسته به شکل درخت و بار محصول)،

1200/1250 ضربه در دقیقه و قابلیت تنظیم میزان ضربه، قابلیت افزایش ارتفاع تا 3.3 متر. وزن سبک

 

یکی از قدرتمندترین قیچی های حرفه ای با باتری توکار. عملکرد دیدنی برای انواع هرس های گسترده. باز شدن هر دو تیغه. برش نرم و عالی، دارای صفحه نمایش یکپارچه و کمترین نیاز به تعمیر و نگهداری

سیستم قطع خودکار در صورت تماس با پوست؛ تیغه هوشمند برای جلوگیری از قطع ناخواسته سیم ها

عملکرد در بازه گسترده دمایی (10- تا 65+ درجه سانتی گراد)

قطر برش: 40 میلیمتر، وزن قیچی بدون باتری: 870 گرم، وزن قیچی با باتری: 1195 گرم

کارکرد باتری: 8 تا 10 ساعت

مدت زمان شارژ: 2 تا 2.5 ساعت 

products

نرم افزارهای کشاورزی

GIS

سیستم اطلاعات مکان محور
اطلاعات مکانی به منزله‌ی زیرساخت و ابزار آمایش سرزمین و توسعه پایدار ملی قلمداد می‌شود. با توجه به تاثیرگذار بودن عنصر مکان جغرافیایی در عرصه محیط‌زیست، منابع طبیعی و کشاورزی، سیستم‌های مدیریت اطلاعات و دانش مکان‌محور از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند. دامنه کاربران، اطلاعات مکانی داده‎ نیز به شدت افزایش یافته است. مصداق بارز این امر را می‌توان در استفاده کاربران معمولی از نقشه‎ها و داده‎های مرتبط با مکان بر روی دستگاه‎های همراه امروزی برای رفع نیازهای روزمره دید. سیستم‌های اطلاعاتی مکان‌محور مبتنی بر وب، امکان توزیع و ادغام اطلاعات در شبکه جهانی اینترنت، دسترسی به داده‌های موجود در سرورهای مختلف در محیط اینترنت و بازیابی و به‌روزرسانی آن¬ها از طریق وب را فراهم می‌آورند. شناسایی نوع گونه‌های گیاهی و جانوری طبیعی و نیز محصولات کشاورزی در تقسیم‌بندی‌های گوناگون جغرافیایی کشور و امکان ترسیم نقشه‌های گرافیکی چندلایه اطلاعات جغرافیایی، ابزاری بی‌نظیر برای تحلیل، برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری اثربخش در اختیار می‌گذارد.

DataBase

سامانه‌های اطلاعاتی
سیستم‌های اطلاعاتی با گردآوری، پردازش، ذخیره و انتشار داده‌های اطلاعاتی، علاوه بر کمک کردن به ایجاد هماهنگی در انجام عملیات، به مدیران و کارکنان سازمان‌ها کمک می‌کند تا مسائل محیط‌زیست و منابع طبیعی را تحلیل یا شبیه‌سازی کنند. این سیستم‌ها در کنار داشبوردهای مدیریتی، قابلیت نمایش لحظه‌ای وضعیت موجود کشور را فراهم ساخته و با امکان گزارش‌‌گیری‌های آنلاین، به پشتیبانی و تسهیل تصمیم‌گیری و کنترل عرصه محیط‌زیست و منابع طبیعی کشور می‌پردازند.

Web & Net

درگاه، وب سایت و شبکه های مجازی
در عصر اطلاعات، یکی از ارکان¬های اصلی ایجاد ارتباط میان شبکه انسان¬ها و نشر دانش در راستای هم افزایی است. پورتال‌ها و وب‌سایت‌ها، در نشر اطلاعات و دانش موثرند و شبکه‌های مجازی متشکل از علاقمندان، کنش¬گران و نخبگان موجب هم‌افزایی ذی‌نفعان و تقویت نهادی و عملکردی هر حوزه کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی و ... می‌شوند.

Apps

اپلیکیشن ها
از جمله سامانه‌های نوین اطلاعاتی، برنامه های کاربردی تلفن همراه هستند که در هر جا و هر زمان به کاربر امکان استفاده می‌دهند. این اپلیکیشن‌ها می‌توانند در حوزه کشاورزی، محیط‌زیست و منابع‌طبیعی کاربردهای گوناگونی داشته باشند. اپ‌ها امکان ارائه اطلاعات مورد نیاز به صورت یک‌طرفه به کاربر و نیز تبادل اطلاعات به‌صورت تعامل دوطرفه میان کاربر و مدیر برنامه کاربردی و نیز میان کاربران را فراهم می‌کنند. امری که جمع‌سپاری و مشارکت عمومی در حفاظت از محیط‌زیست و منابع‌طبیعی را ممکن می‌سازد

SDI

سامانه داده های مکانی
وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مختلف همچون وزارتخانه صنعت، معدن، تجارت، وزارت نفت، وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان حفاظت از محیط زیست و شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، هر یک داده‌های گوناگونی در اختیار دارند که مرتبط با محیط‌زیست و منابع طبیعی کشور است. سامانه‌های SDI، تبادل و به اشتراک‌گذاری داده‌های مکانی و منابع محاسباتی مرتبط با آن¬ها را میان متولیان اطلاعات در سطوح سازمانی، محلی، استانی و ملی تسهیل می‌کنند و با رفع شکاف‌های اطلاعاتی و ایجاد هماهنگی میان آن¬ها، باعث بهبود تصمیم¬گیری و افزایش عملکرد و بهره‌وری می‌شوند.

professional Consultation

مشاوره تخصصی
مشاوره‌های تخصصی در زمینه راهکارهای مناسب نرم‌افزاری، سیستم‌های داده مکان محور و اپلیکیشن‌ها برای سازمان‌های گوناگون توسط شرکت قابل ارائه است. دانش و اشراف به وضع فعلی کشاورزی و محیط زیست کشور ایران و دانش روز دنیا در این حوزه ها، پیش نیاز ارائه خدمات مشاوره به نیازمندان این اطلاعات است. شرکت زمین هوشمند آینده در زمینه تدوین پیشنهاد طرح های کسب و کار، مدیریت فناوری اطلاعات و مشاوره راه اندازی طرح های گلخانه هوشمند و یا طرح های نوین حوزه کسب و کار کشاورزی فعال بوده و به دانش متخصصان این حوزه دسترسی دارد.